Click to order
Total: 
Facebook page
Payment method

Чи варто купувати дощовик для собаки?

які бувають дощовики для собак, навіщо купувати одяг для собаки, як обрати одяг для собаки
Чи варто купувати дощовик для собаки?
Дощовик для собаки просто необхідний, коли на вулиці йде дощ. Дощовики "Dog's Happiness" виконані з водонепроникної плащової тканини. У нашому магазині ми дбаємо про те, щоб собака не відчував ніяких незручностей в нашому одязі, тому пропонуємо вам одяг для собак тільки з легких і нешуршащіх плащевок, в тому числі і мембранні плащові тканини. Також в нашому одязі використана підкладка з водовідштовхувальним ефектом. Таким чином собака залишається суха і чиста, навіть після прогулянки в найгіршу погоду. Купуючи одяг для собак Ви купуєте здоров'я своєї собаки - одягнений вихованець не схильний до переохолодження, а в слідстві захворювань, в тому числі різних запалень. Так само, одягаючи свою собаку Вам більше не доведеться купати вихованця після кожної прогулянки, а мити лапи собаці можна прямо в одязі.

Завжди потрібно пам'ятати, що неякісна або невідповідна підкладка може зіпсувати якість вовни собаки. Для собак з довгою шерстю варто вибирати гладкі і слизькі підкладкові тканини, а до таких підкладок як фліс і махра, варто ставитися з обережністю. Для собак з короткою шерстю практично відсутні обмеження у виборі підкладки - винятком можуть стати індивідуальні особливості вашого вихованця. Дощовик без підкладки ми категорично не рекомендуємо, бо такий одяг відразу ж псує будь-яку шерсть!

Будь-який зоомагазин або інтернет-магазин зоотоварів в вашому місті вражає великим вибором готових дощовиків від провідних виробників одягу для собак.

Чому вам варто вибрати інтернет-магазин одягу для собак "Dog's Happiness"? Перевага дощовиків, зшитих в нашому зооателье "Dog's Happiness" полягає в тому, що Ви не тільки можете замовити вподобану модель комбінезона потрібного розміру - співпрацюючи з нами ви маєте можливість вибрати забарвлення якість плащової тканини, декоративне оздоблення, іменну накатку, тканину для підкладки дощовика, обговорити всі нюанси і побажання.

У свою чергу ми гарантуємо, що купуючи одяг для собак "Dog's Happiness", ви купуєте комфорт і надійність, а так же стаєте частиною нашої великої і дружної сім'ї!