Click to order
Total: 
Facebook page
Payment method
На цій сторінці ми хочемо надати деяку інформацію про матеріали, які використовуються при створенні одягу "Dog's Happiness".
Плащові тканини
Ми пропонуємо величезний вибір тканин і завжди враховуємо потреби та фізіологію кожної породи.
Мембранні тканини
Мембрана - це дуже тонка (товщиною соті частки міліметра) полімерна плівка, що має мікроскопічні отвори - пори. Форма пір така, що вони забезпечує матеріалу односторонню водопроникність; тобто волога, що знаходиться з одного боку мембрани, проходить наскрізь, в той час як інша сторона має проникність набагато меншу (майже нульову).
Мембранна тканина - це, як правило, синтетичний матеріал (наприклад, 100% поліестер), до якого зсередини пріпрессованной або «приварена» мембранна плівка. Нанести мембрану можна практично на будь-яку тканину, але найчастіше застосовуються саме сучасні синтетичні матеріали.
Плащівка Alaska
Плащівка Alaska - це високотехнологічна плащова тканина, яка з лицьового боку відрізняється матовою поверхнею, а з виворітного - водотривким покриттям. Така особливість наділяє матеріал не тільки стійкістю до води і бруду, а й захистом від забруднень шкірним жиром і потім. Ця тканина на 100% складається з синтетичного матеріалу - поліестеру, що робить її стійкою до тертя, вигинів і впливу ультрафіолету.
Плащівка Перлина
Плащівка Перлина - м'яка на дотик плащова тканина, пружна, практична у догляді та використанні. Завдяки перлинним переливам на поверхні тканини має особливо естетичний зовнішній вигляд.
Плащівка Canada
Плащова тканина Canada є м'якою, проте дуже щільною тканиною, яка важко мнеться. Також тканина є водовідштовхувальним. Маючи матову поверхню надає виробам дорогий і елітний вид.
Плащівка Лакє
Лакє називають синтетичне полотно подвергаемое просочення з використанням лакового покриття. Є тканиною увібрала в себе всі достоїнства штучних тканин і виключила практично всі недостаткі.В догляді лаку не вимоглива, її не потрібно часто прати: можна просто протерти вологою губкою, змоченою в мильному розчині.
Підкладкові тканини
Підкладкова плащівка Lite
Легка, але міцна. Підкладка зберігає одяг від можливих механічних пошкоджень зсередини. Ось лише кілька переваг підкладкової плащової тканини Lite:
• висока щільність;
• еластичність;
• дихаюча структура;
• вологозахисні властивості;
• гладка поверхня.
Підкладка OMNI - HEAT

Технологія OMNI - HEAT відображає і зберігає власне тепло і, в той же час, відводить зайве тепло і вологу.
Фліс
Фліс з'єднує в собі поліестер і інші штучні волокна. Є легкою, вологовідштовхувальним і невибагливою. Товщина і фактура матеріалу буває різною, тому з нього роблять, як одяг, так і підкладку, манжети і коміри для неї.
Мікрофліс
Мікрофліс займає лідируючі позиції в списку використовуваних матеріалів так як має такі переваги:
  • акумулює тепло між тілом і тканиною;
  • пориста структура забезпечує теплообмін;
  • не викликає алергії;
  • легко стирається в машинці при температурі до 60 ° C і сохне 2-3 години;
  • приємний на дотик.
Атлас
Слово «атлас» в перекладі з арабської означає «гладкий». Цією тканини характерний рівний шовковий блиск. Вона відрізняється високою щільністю і міцністю.
Утеплювачі
Termoloft
Утеплювач нового покоління з унікальним функціоналом характеристик. М'яка структура волокна не стримує природний рух і підвищує відчуття комфорту в одязі на утеплювачі TERMOLOFT.
Holosoft
Утеплювач Hollowsoft створювався з урахуванням погодних умов нашої кліматичної зони. Він добре адаптований під дощ і вітер, а також не боїться зимових морозів.
Slimtex
Тонкий утеплювач Slimtex - сучасний матеріал виготовлений з надтонкого волокна. Теплозахисні характеристики дають можливість витримувати холодну температуру до -30 ° С. Термін використання утеплювача обмежується тільки експлуатаційними можливостями верхньої тканини.
Silicon
Неткане полотно, що складається з поліефірних силіконізованих волокон скріплених термічним способом. У порівнянні зі звичайним синтепоном, володіє відмінними відновними здібностями, в результаті того, що зім'яло або прання. А полімерне волокно перешкоджає появі в ньому пилових кліщів, молі і цвілевих грибків.
Трикотажні матеріали
Махра велсофт
Махра велсофт не поступається натуральним тканинам за багатьма характеристиками, а вже по гігієнічності та здатності зберігати тепло, так вже точно. А іноді, цей синтетичний матеріал перевершує льон і бавовна. Велсофт краще за інші матеріали підходить для виготовлення теплого одягу, домашніх халатів, піжам, спортивних костюмів.
Велюр
Це тканина з м'яким ворсом на поверхні, на дотик - оксамитова. Щільна, тепла, зносостійка, не мнеться - приємна і практична в усіх відношеннях. До того ж, вона виглядає дуже естетично і дорого і тому відноситься до матеріалів преміум-класу.
Махра
Махра - тканина з довгим ворсом на лицьовій стороні. Створена для домашнього комфорту і затишку. Її пухнастий, м'який ворс нагадує велюр, але відрізняється особливою шовковистістю і ніжністю. Вироби з цього матеріалу дарують особливого домашнього тепла і спокою.
Трикотаж двунитка
Двунитка є м'яке податливе полотно особливого переплетення. Еластан, що входить в невеликій пропорції поряд з бавовняними і поліестеровими волокнами до складу матерії, наділив тканину здатністю до невеликого стрейч. Трикотаж мало мнеться.
Трикотаж х/б Трьохнитка
Трикотаж х / б Трьохнитка петля (пєньє) - натуральна тканина до складу якої входять х / б волокна з невеликим додаванням еластану, має з виворітного боку особливе об'ємне петельне плетіння, що робить її щільною.
Софт-шифон
Тканина має невеликий стрейч і тягнеться на всі боки. Щодо шифону, тканину soft щільніше і практично не просвічується. Не дивлячись на це, матеріал дуже легкий, струмує і має елегантний, дорогий вид. На дотик такий стрейчевий шифон дуже приємний, а вироби з нього мають чудовий вигляд.
Біфлекс
Основна особливість біфлекс - еластичність, здатність ефектно облягати тіло і не утрудняти при цьому руху. Догляд за БИФЛЕКС дуже простий, а служить матеріал довгий час, не втрачаючи своїх якостей і властивостей.
Мікродайвінг
До нових видів трикотажу відноситься тканина мікродайвінг, яка не тільки дуже красива, але і відрізняється високою еластичністю і забезпечує ідеальне облягання. Відмінною особливістю даного трикотажу є його склад, основним компонентом якого є віскоза, її частка становить 60-65%.
Еко-шкіра
Еко-шкіра - матеріал, що отримується синтетично, шляхом нанесення мікропористої ( «дихаючої») плівки з поліуретану на ткану (з бавовни або поліефіру) основу. Дивовижна схожість еко-шкіри з оригіналом і її переважні властивості роблять її чудовою альтернативою натуральної шкіри.